和くず氷 ほうじ茶ラテ【新商品】

富士山麓産のほうじ茶を軽やかなラテにしました。
世界に誇る名峰・富士山のふもと、静岡で育まれた茶葉を使用。
100年以上続く酪農の里・函南町丹那の「生乳鮮度にこだった牛乳」を使用。
ほうじ茶の香ばしさと、まろやかなコクが溶け合う贅沢な味わい。
ひんやり澄みわたる、かつてない和の新食感をお楽しみください。
Crafted with “Tanna Milk,”
a premium milk from the rich natural surroundings of Shizuoka.
Savor the luxurious blend of roasted hojicha aroma and mellow creaminess.
ふるり、しゃりり。
口にふれた瞬間、葛のやわらかな弾みと、
涼やかに広がるシャリっとした清涼感。
葛のとろみが涼をとじこめた、新しい氷菓子。
ひんやり澄みわたる、かつてない和の新食感をお楽しみください。
” FURURI” ” SHARIRI”
A gentle bounce of kudzu at the moment it touches your lips,
followed by a refreshing “shari” texture that spreads coolness
throughout your mouth. A new frozen confection,
with kudzu’ s smoothness sealing in the chill.